top of page
5.jpg

BUDAKESZI

tervezés éve: 2018

 

kivitelezés éve: 2019

helyszín: 2092 Budakeszi

terület nagyság: 2020 m2

tájépítész: Massány Edina, Megyeri Zsófia

leírás:  

Letisztultság, egyszerűség, átláthatóság, főszerepben a mikro-dombokkal

 

A tervezett ingatlan Budakeszi szívében található, egy teljesen újonnan felparcellázott városnegyedben, ahol az elmúlt pár évben épült új házakkal övezett modernista stílusú lakópark jött létre.

A tervezés kezdeti fázisában az épülethez eredetileg jóval kisebb kertterület tartozott. Szerencsés módon a tulajdonosok egy újabb telekrész megvásárlásával a telek területét és így teljes egészében a zöldterület mértékét tovább tudták növelni, még a kert kivitelezésének megkezdése előtt. A megnövekedett több mint 2000m2-es kert így egy jóval nagyobb és komplexebb lakókörnyezet kialakítására adott lehetőséget, melynek köszönhetően a megépült lakóépületnek is ideális nagyságú tere alakulhatott ki.

 

A kert harmonikusan igazodik az építész által megálmodott modern villaépület letisztult átlátható formavilágához.  Az otthoni környezetben a leendő tulajdonosok, ahogy sokan mások, olyan alapvetően díszkertre vágytak, ami egyszerre teremt lehetőséget játékra a gyerekekkel, és házikedvencekkel, a kikapcsolódásra, mentális és fizikai rekreációra, a baráti összejövetelekre, pihenésre, amellett, hogy friss, a kertben megtermelt fűszerekkel, esetleg gyümölcsökkel látja el a családot.

 

8.jpg
5.jpg
9.jpg
7.jpg
bottom of page